Будаатай зраз

Home/Зөвлөгөө/Будаатай зраз

Будаатай зраз

zraz risОрц:

  • Машиндсан мах 80 гр
  • Талх 15 гр
  • Хатаасан талхны нунтаг
  • Агшаасан будаа
  • Булцуут сонгино
  • Яншуй
  • Тос
  • Сүү

Хийх арга:

  1. Үхрийн махыг сонгино, дэвтээсэн талхтай хамт машиндаж, давс, повоороор амтлан усаар шүүсэлж шанз бэлтгэнэ.
  2. Гурвалжин будааг задармал байдлаар агшааж дараа нь хөргөөд тосонд хуурсан сонгино, жижиг хэрчсэн навч нэмж хутгана.
  3. Ариутгасан марлийг усаар норгож, дэлгээд махан шанзаа зулж голд нь хоолны халбага будаа хийж, даавуугаа хуйлж, зуйван хэлбэр дүрсэд оруулна.
  4.  Дараа нь ороосон даавууг болгоомжтой авч зразны амсрыг чимхээд хатаасан талхны нунтагт өнхрүүлж халаасан тосонд 2 талаас нь хайрч болгоно.

INFO TV сэтгүүл №237

2016-10-17T22:49:35+00:00 2013 оны 09-р сарын 14|Зөвлөгөө|

Leave A Comment