Болгар шанцай

//Болгар шанцай

Болгар шанцай

gerte3Орц:

  • Болгар амтат  чинжүү 3 ш
  • Ногоон сонгино  1 бут
  • Салатны навч  1 бут
  • Улаан лооль  3 ш
  • Ургамлын тос  3 х/х

Хийх арга:

  1. Чинжүү, улаан лооль, салатны навчийг сайтар угааж цэвэрлээд хэрчинэ. Сонгиноо арилгаж угаагаад хагас цагариг хэлбэртэй хэрчинэ.
  2. Ногоогоо хольж ургамлын тосоор найруулан давсаар амт тохируулна.

Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл №12 /2013/

2016-10-17T22:49:01+00:00 2014 оны 01-р сарын 05|Зөвлөгөө|

Leave A Comment