Байцааны шөл

Home/Зөвлөгөө/Байцааны шөл

Байцааны шөл

5468Орц:

  • Мах 100 гр
  • Лууван 300 гр
  • Байцаа 500 гр
  • Сонгино 60 гр
  • Миёг 300 гр
  • Броккли 80 гр

Хийх арга :

  1. Бэлтгэсэн шөл буюу буцалтал халаасан усанд угааж цэвэрлэсэн сонгино, байцаа, лууванг нимгэн хавтгай хэрчин шөлөнд хийн зөөлөн галаар буцалгана.
  2. Буцалж эхэлмэгц махаа нимгэн хавтгай хэрчин хийнэ. Амтлахдаа бага зэргийн давс перецээр амтална. Мэдээж та турахыг хүсэж байгаа бол давсаа бага хийнэ.

Дээрх бэлтгэсэн хоолоо та бор талхтай хамт хэрэглэх ба Өглөө 300гр өдөр 250гр 150гр хэрэглэн 1 долоо хоног хэрэглээд хэдэн кг турж байгааг ажиглаарай.

2016-10-17T22:47:23+00:00 2015 оны 04-р сарын 21|Зөвлөгөө|

Leave A Comment