Англи  шарсан мах (Roast beef)

//Англи  шарсан мах (Roast beef)

Англи  шарсан мах (Roast beef)

5193.00_Herbed_Roast_Cauliflower 098Жор: 

  • үхрийн  гол  мах  860 г
  • гурил 12 шарах тос 40

Цуужуулсан  ногоонд: 

  • булцуут   сонгино  40
  • шар  лууван 40
  • цоохор  майлзны  үндэс 40
  • яншуйн  үндэс 40
  • ургамлын  тос  24
  • саахар 8
  • лаврын  навч
  • хар ба  анхилуун  повоор, давс

Хийх арга:

  1. Жоронд заасан ногооны  зүйлийг хярж  жижиглээд  саахар, давс, ааг амттан  зэргийг  хольж  шүүс  ялгартал  сайтар  хутгаж  холино. Хувилж   зүссэн  махаа  паалантай  саванд хийж  дээрээс нь  ногоогоор  хучаад    сэрүүн  байранд  нэг  хоног  байлгана.
  2. Дараа нь    махаа  гаргаж    наалдса ногооноос нь сайтар  цэвэрлээд  гурилд  хөрвүүлж   халаасан тосонд  тал бүрээс нь  хайрагдас  тогттол  шарна  Ингэхдээ  дотор  тал нь түүхий  шүүрхийвтэр  байхаар  бодож шардаг.
  3. Дараа нь шарах  шүүгээнд 15-20  минут шарж гүйцээн болгоно.  Ростбифийг их тосонд шарсан  төмс,  ногоогоор  хачирлаж  олгоно.

oktyabri.niitlelch.mn

 

2016-10-17T22:47:11+00:00 2015 оны 06-р сарын 13|Зөвлөгөө|

Leave A Comment