Амтлаг сүмстэй шарсан мах

//Амтлаг сүмстэй шарсан мах

Амтлаг сүмстэй шарсан мах

podzharka-iz-krolika_3409Орц: 4 хүн

  • Үхрийн мах 600 гр
  • Чанамал хиам 200 гр
  • Сонгино 70 гр
  • Лаазласан эрдэнэ шиш 100 гр
  • Амтат чинжүү 200 гр
  • Оливын тос 200 мл
  • Шөл 300 мл
  • Гурил 100 гр
  • Сармис 2 хумс
  • Томатны шүүс 400 мл
  • Яншуй
  • Давс, перец

 Хийх арга:

  1. Үхрийн махыг том томоор хэрчээд давс перец цацаж, гурилд өнхрүүлээд оливын тосонд шарж болгоно.
  2. Хиам, амтат чинжүү, согиныг урт нарийхан хэрчээд томатны шүүс нэмж жигнээд амтат сүмс бэлэн болно.
  3. Шарсан махыг таваглаад дээгүүр нь бэлтгэсэн сүмсээ асгаж өгөөд, дээр нь эрдэнэ шиш яншуйг гоёмсогоор тараан тавьж чимэглэнэ.
2016-10-17T22:48:33+00:00 2014 оны 04-р сарын 26|Зөвлөгөө|

Leave A Comment