Аджика бэлтгэх жор

Home/Зөвлөгөө/Аджика бэлтгэх жор

Аджика бэлтгэх жор

zurag18Орц:

  • Халуун чили 1 кг
  • Сармис 500 гр
  • Хмели сунели амтлагч 3 х/х
  • Нунтаг кориандр 3 х/х
  • Хатааж нунтагласан гоньд 3 х/х
  • Яншуй бага зэрэг
  • Ногоон шинэ гоньд бага зэрэг
  • Кинз бага зэрэг
  • Давс

Хийх арга:

  1. Хмели-сунели, кориандр, хатаасан гоньдыг нийлүүлж холино. Энэ гурвыг нийлүүлэхэд хэмжээ нь нэг аяга орчим л болох ёстой. Хэрэв их бол илүүдлийг нь үлдээх, бага бол нэмэх хэрэгтэй.
  2. Чили болон амтлагч шинэ ногоонуудаа нийлүүлэн блендэрт хийж жижиглэнэ. Ингээд бүх орцоо нийлүүлж сайтар хольж хутгаад, шилэн саванд хийж таглаад хөргөгчинд хийж хадгална. Энэхүү бэлтгэсэн аджикаг махан хоолонд хэрэглэнэ.

 

2016-10-18T12:17:32+00:00 2016 оны 10-р сарын 18|Зөвлөгөө|

Leave A Comment