plumОрц: 2 порц

  • Хар чавга 100 гр
  • Элсэн чихэр 2 х/х
  • Ванильны сахар 0,5 ц/х
  • Лиш 4 ш
  • Бөөрөнхий анхилуун перец 4 ш

Хийх арга:

  1. Хар чавгыг угааж, саванд 0,5 л ус хийж буцалгана. Дээр нь хар чавга хийгээд дахин 5 минут буцалгана.
  2. Чавга дээр энгийн болон ванильны сахар, лиш, перец нэмж 4 минут буцалгана.
  3. Ундааг гал дээрээс гаргаад таглаатай нь нэг цаг байлгасны дараа шүүж хэрэглэнэ.

Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл №01 /2013/